Теовел Обиџуко Еуфорија

Една од позабавните работите кои ја обележаа досега годината 2020 која тргна наопаку откако Катица Јанева беше ставена во куќен притвор па сите не проколна да седиме дома, беше честитката на Оливер Спасовски по повод на денот на Ромите.

Теовел Обиџуко еуфоријата од тогаш никако да стивне и по месец дена. Содржините кои имаат исклучително забавен карактер а го содржат Теовел Обиџуко предзнакот ги преплавија социјалните мрежи.

Во продолжение една забавна компилација од Теовел Обиџуко материјалите на едно место.

  1. Теовел Обиџуко Журка

2. Теовел Обиџуко Спорт

3. Запознај го Теовел Обиџуко преку 30 прашања

4. Теовел Обиџуко Прес

5. Теовел Обиџуко у Амерички филм

<

6. Теовел Обиџуко Интервју

7. Теовел Обиџуко Ремикс

И за крај што би рекле од Твитер Заедницата:

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *