Tagged: двор

0

Дворот на моите баба и дедо!

Тоа е она место каде што проодев. Тоа е она место каде што ги научив првите мангупски фори од вујко ми. -Пекмез, оди да јадеш-ќе ми речеше, додека он се спремаше да му ја спрашти у град со другарите. Носеше дугачка коса и ѕвонарки и увек ми мааше мацоли коа не сакав да јадам. Баба ми секогаш трчаше по мене...